Curriculum Vitae

Download som pdf

Persondata

Lea Christiansen
26 år
Tlf. 24480684
mail @ leachristiansen.dk
Dalsgårdsvej 4, 9000 Aalborg

Resume

Flair for teknik har jeg med hjemmefra, hvor vi giver os i kast med projekter fra etablering af bygninger til reparationer af familiens gamle biler. Den tekniske sans er naturligvis blevet styrket af uddannelserne, men arbejdsformen på Aalborg Universitet, og det at gennemføre og styre projekterne, har fanget min interesse meget mere end de tekniske detaljer. Mit speciale og studiejob, som executive manager af en mindre virksomhed, har bestyrket mig i, at det er en helhedsorienteret tilgang til virksomhederne jeg brænder for. Jeg ønsker at beskæftiger mig med planlægning, styring og udførelse af projekter, og at gennemføre det i overensstemmelse med virksomhedens langsigtede planlægning. Jeg kan lide at være med, der hvor tingene sker og engagerer mig nemt i mine projekter. Både dem jeg har på arbejde og i privatlivet.
På 8. semester var jeg på en ti dages studierejse, hvor jeg besøgte danske virksomheder i Kina og lærte om outsourcing. Dette satte især gang i en voksende interesse for det internationale. Mulighederne for at arbejde med mennesker fra/i forskellige kulturer tiltaler mig.
Jeg er desuden interesseret i psykologi og kommunikation, hvilket styrkes desto mere jeg interagerer med andre mennesker i arbejds- og privatliv. Da dette ikke er emner, der har været særligt bredt repræsenteret på ingeniøruddannelsen, er jeg for nyligt startet på et selvstudie i NLP (Neuro Lingvistisk Programmering).

Uddannelse

Civilingeniør i Virksomhedssystemer
Aalborg Universitet, Institut for Produktion

De primære områder i uddannelsen er indenfor: Virksomhedsanalyse, produktionseffektivisering, produktudvikling, produktionsplanlægning, økonomi, kvalitet, logistik, IT, outsourcing, organisation, strategi og ledelse.

Betegnelse af temaet for de forskellige semestre og projektindholdet for projekterne på Aalborg Universitet

Højere Teknisk Eksamen
Holstebro Tekniske Skole8.2001 - 6.2006

8.1997 - 6.2000

Tidligere job

Stævneleder ved Q-Faldskærmscenter ApS
Som stævneleder er jeg den koordinerende ved stævner, hvor aktiviteterne er uddannelse af nye faldskærmsspringere samt afvikling af spring for begyndere og erfarne springere. Ansvarsområderne er koordinering, prioritering og administration af dagens aktiviteter ifht. bl.a. vejr, flykapacitet, de givne staff ressourcer, springere, gæster og økonomi. Jeg sørger for at stævnet foregår sikkert og effektivt med en god stemning.

Praktikansættelse ved Bang & Olufsen A/S
Min opgave som praktikant var at deltage på lige fod med de andre i teamet i PLM projektet og at give feedback ud fra et upartisk synspunkt. PLM projektet består af en tværfaglig gruppe fra Bang & Olufsen samt amerikanske konsulenter fra CIMdata. Formålet med PLM projektet i det tidsrum var at undersøge grundlaget for og kravene til et PLM system. Forudsætningen var derfor at jeg satte mig grundigt ind i Bang & Olufsen.

Pilot på Universitarium for Aalborg Universitet
Universitarium er en slags eksperimentarium for børn, unge og deres forældre i stil med Danfoss Universe. Jobbet består i formidling af naturvidenskablige opstillinger til besøgende på en måde, som skaber interesse for naturvidenskab og teknik. Opsyn med besøgende samt ansvar for opstillingerne er også en del af jobbet.

Executive Manager ved Q-Faldskærmscenter ApS
Jobbet består i den daglige ledelse af virksomheden, som en af de få fastansatte. Q-Faldskærmscenter beskæftiger sig med diverse faldskærmsoplevelser. Ansvarsområderne er markedsføring, opsøgende salg, kundekontakt, administration af instruktørere, piloter og andet staff på stævner og arrangementer, administration af flyet, udvikling, implementering og drift af IT-systemer.

Distributionsmedarbejder ved Nordjyske Stiftstidende


Kvalitetsassistent, indgangskontrollen på Bang & Olufsen A/S
Som ansat i Quality Management beskæftigede jeg mig med kvalitetsstyring og -kontrol af indkommende emner såsom billedrør, blæsere og print.

6.2002 -8.2005 -1.2006
6.2005 - 9.2005


7.2003 - 8.20042.2002 - 3.2004


9.2000 - 9.2001

Erfaringer

Gruppearbejde
Projektarbejde
Koordinering
Administration af mindre virksomhed

Fritid

Meget af min fritid tilbringer jeg med mine venner i faldskærmssporten, og det giver mange spændende og hyggelige oplevelser med interessante mennesker.
En anden af mine store fritidsinteresser er heste og ridning. Jeg har altid haft heste og det skaber gode muligheder for at dyrke interessen sammen med familie og venner. Både faldskærms- og hestesporten er aktiviteter, hvor man deler en lidenskab på tværs af køn, alder og baggrund, og det sætter jeg stor pris på.

Sprog

Dansk : Perfekt skrift og tale
Engelsk: Flydende skrift og tale (har skrevet tre projekter på engelsk)
Tysk : Kan forstå tysk og gøre mig forståelig på tysk (skrift og tale)

IT

MS Office (Word, Excel)
Lotus Notes
MS project
Axapta
Programmering (Java, SML, HTML)

Referencer

Bertel Pagaard, Afd. Method and Process Development, Bang & Olufsen a/s
(Kontaktperson ifm. praktikansættelse og speciale)

Bent Kock Nielsen, Ejer af Q-Faldskærmscenter ApS
(Tidligere arbejdsgiver)

Tlf. 96 84 48 89Tlf. 70 26 20 88

Bilag

Eksamenspapirer fra AAU
Eksamenspapirer fra HTX
Udtalelse fra Q-Faldskærmscenter. Ansat som daglig leder
Udtalelse fra B&O. Ansat som medarbejder i kvalitetskontrollen